Benvinguts al blog d'Edio

Edio és una empresa amb més de 20 anys d'experiència als sectors domèstic i industrial dissenyant i executant tota mena de projectes elèctrics, pneumàtics i hidràulics adaptant-nos a les necessitats de cada projecte, amb un tracte amable i proper buscant sempre el millor resultat i satisfacció de cada client.


24 novembre 2021
Consells per estalviar en calefacció

El consum de calefacció és la despesa energètica més elevada en una comunitat de veïns. Si voleu reduir l’import de les factures, n’hi ha prou amb modificar certs hàbits de consum.

21 octubre 2021
Recomanacions per a la protecció de treballs en atmosferes explosives

L’atmosfera explosiva és la mescla de l’aire, en condicions atmosfèriques, amb substàncies inflamables en forma de gasos, vapors, boires o pols, en què, després d’una ignició, la combustió es propaga a tota la mescla no cremada.

20 setembre 2021
Quines subvencions hi ha per a plaques solars?

Després que l'1 de juny el Govern espanyol informés del model de noves tarifes elèctriques que variava tot l'espectre d'horaris del pool i de reduir l'IVA de l'electricitat al 10% per a gran part de les llars a principis del mes de juliol, el Govern va aprovar un paquet de 1320 milions d'euros en subvencions destinades a instal·lacions d'autoconsum, emmagatzematge darrere del comptador i climatització amb energies renovables.

11 agost 2021
Quins avantatges té l’eficiència energètica?

L'eficiència energètica es pot definir com l'optimització del consum energètic per assolir uns nivells determinats de confort i de servei, per exemple, ajustant el consum d'electricitat a les necessitats reals dels usuaris o implementant mecanismes per estalviar energia evitant pèrdues durant el procés.

9 juliol 2021
Consells per a estalviar amb les noves tarifes de la llum

Les noves tarifes de la llum van entrar en vigor el passat 1 de juny i aquestes, tot i encarir el preu de l’electricitat domèstica, també poden ser una oportunitat per a estalviar.

7 juny 2021
12 consells per treballar amb components pneumàtics i hidràulics

A les instal·lacions de fabricació típiques de l'actualitat, els sistemes hidràulics i pneumàtics serveixen com el principal mitjà d'energia per a la majoria dels cilindres, eines i, fins i tot, alguns sistemes d'accionament.

2 maig 2021
Com col·locar la televisió a casa?

La televisió és una de les formes d'entreteniment que més utilitzem a casa. Com que a aquest aparell tecnològic li podem donar més d’un ús, és normal que tinguem diverses televisions repartides per les diferents estances de la llar.

29 març 2021
Millora de la gestió energètica en la producció d'aliments i begudes

Per a les plantes d'aliments i begudes, la gestió eficient de l'energia és ara una necessitat comercial. L'augment de la competència, els marges més reduïts i l'augment dels costos de l'energia estan obligant als fabricants a modificar el seu enfocament.

22 febrer 2021
Instal·lacions elèctriques en espais rústics

L’estil decoratiu rústic és tendència i molts dissenyadors arreu del món estan trobant inspiració en l’estil tradicional i vintage. Per tant, a l’hora de fer una obra o una reforma, una idea és aprofitar totes les opcions de mecanismes de superfície i material elèctric de disseny, qualitat i amb connexions simples.

20 gener 2021
Com estalviar electricitat als establiments d'hostaleria

Com a especialistes en el sector de l’electricitat industrial i experts en eficiència energètica, sabem que hi ha elements que consumeixen molta energia, com és el cas de la maquinària d’hostaleria. Sumant aquest factor amb les pujades constants de preu del sector energètic, obliga que els restauradors hagin de prendre consciència a l’hora d’estalviar energia.


11 desembre 2020
Consells per prevenir incendis domèstics

El confinament ha provocat que passem més hores a dins de casa. En aquest sentit, l’activitat a la llar es multiplica i amb el conseqüent augment de l’ús elèctric domèstic, ja sigui pel teletreball, perquè cuinem més, o perquè estem més estona mirant la tv o fent ús d’altres aparells tecnològics.


25 octubre 2020
Edio estrena blog i web

Des d'Edio tenim el plaer de donar-vos la benvinguda al nostre blog, un espai d'interacció on compartirem consells, notícies i novetats del sector elèctric, així com tota la informació relacionada amb la nostra empresa.