Edio estrena blog i web

Consulta el nostre catàleg de serveis i informa't de les últimes novetats del nostre entorn professional gràcies als nous continguts

26 d'octubre de 2020

Des d'Edio tenim el plaer de donar-vos la benvinguda al nostre blog, un espai d'interacció on compartirem consells, notícies i novetats del sector elèctric, així com tota la informació relacionada amb la nostra empresa.

La nostra intenció és crear un ambient d'interacció entre els nostres lectors animant a deixar comentaris al final de cada publicació. Us respondrem encantats!

Amb aquest primer post aprofitem per presentar la nova pàgina web d'Edio, amb un disseny personalitzat i estructurada per poder trobar fàcilment tota la informació necessària: www.edio.es

A Edio seguim un protocol d'aprenentatge continu per oferir la solució més òptima per a cada projecte, ja sigui d'electricitat domèstica com d'electricitat industrial. Per una banda, som muntadors especialistes amb les normatives CE, UL, CSA en armaris i instal·lacions elèctriques en maquinària industrial, tanmateix en zones d'especial risc explosiu amb les normatives ATEX, NEC.

Per altra banda, som instal·ladors autoritzats segons reglament de baixa tensió amb carnet especialista vigent (REBT) i en llauneria i hidràulica segons reglament d'emissions tèrmiques (RITE).

La principal missió d'Edio és aportar la millor solució global, des del disseny, execució, ajust i posada en funcionament, fent un seguiment exhaustiu del projecte.