Solucions domèstiques

Instal·ladors domèstics autoritzats adherits a FERCA:

Instal·lacions elèctriques rústiques, ús genèric i d'alt standing.

Instal·lacions de llauneria i calefacció seguint normatives vigents.


Espais rústics

Oferim solucions per a espais rústics utilitzant els materials més apropiats per garantir un acabat d'acord amb l'ambient donant un aire elegant i amb classe. Cuidem tots els detalls per aconseguir que les nostres instal·lacions encaixin en cada entorn.


Instal·lacions d'aigua i llauneria:


Restauració d'un torn de 1910 amb moviment per pedal i pol.litja, adaptació d'una pica de pedra per amenitzar un bany de l'any 876. Canalitzacions de coure i endolls ceràmics i aplics d'estil vintage.

Interruptors ceràmics giratoris amb acabats de fusta de noguera d'acord amb sostre de roure.

Sistema de canalització amb coure per donar un aire més rústic.

Il·luminació de menjador amb llum directe/indirecte per donar més importància al sostre de bigues de roure.

Instal·lació elèctrica i de llaunería de cuina rústica.

Dormitori amb sistema d'aplics penjants.

Cuina amb combinació d'elements rústics i complements elèctrics moderns.Espais d'alt standing

Els materials d'alta qualitat i l'avantguarda tecnològica són els factors que diferencien els espais d'alt standing. A banda d'instal·lacions elèctriques, a Edio també ens ocupem de tota la maquinària necessària per automatitzar piscines i jardins, sonoritzacions, televisions exteriors... per gaudir de moments increïbles.


Il·luminació exterior d'accés principal.

Il·luminació de tanca exterior de finca.

Instal·lació integral de casa d'alt standing. Il·luminació, automatització de piscina desbordant i sistema de rec.

Instal·lació integral d'habitatge amb estil modern amb estructura rústica.

Combinacions amb encant rústic/modern.

Adaptació de banc de fuster de 1945 a bany de doble pica de porcellana i aixetes vintage.Espais domèstics

Oferim servei integral d'electricitat i llauneria per a qualsevol necessitat domèstica, sigui d'obra nova o bé reformes parcials o totals.


Muntatge d'elements de d'aixeteria encastats.

Quadres elèctrics segons normatives REBT sectoritzant totes les zones.

Exemple de col·lector de terra radiant encastat.

Sistema de bombes de pressió per habitatge i rec.Energies renovables

Creiem fermament en les noves tendències de mercat i apostem per la sostenibilitat del planeta.

Som especialistes en disseny i muntatge d'instal·lacions per energies renovables com aerotèrmies, plaques solars fotovoltaiques, així com en sistemes de recàrrega de cotxes elèctrics.


Aerotèrmia

La tecnologia aerotèrmia ha guanyat molt de protagonisme els últims anys dins del mercat de les energies renovables gràcies al seu gran rendiment, versatilitat i baix cost energètic.

Coneguda per molts com a successora de la tecnologia geotèrmica, que aprofita l'escalfor del subsòl per generar calories en forma d'aigua acumulada, l'aerotèrmia neix 15 anys enrere als països nòrdics i utilitza bombes de calor aerotèrmiques per generar escalfor o fred a partir de l'aire que ens envolta. Aquesta temperatura generada pot ser utilitzada en sistemes de calefacció, terres radiants o aigua calenta de les nostres llars. La seva eficiència energètica i els seus baixos costos d'instal·lació han convertit l'aerotèrmia en un dels millors sistemes per a climatització domèstica.

Calefacció per terra radiant cubicat per calefactar i refrescar.

Sala tècnica amb aerotèrmia i control.

Muntatge de col·lectors i distribució de habitatge.

Veure vídeo instal·lació

Sistema de renovació d'aire

Aquesta tecnologia eficient de ventilació aspira l'aire a través de torres d'aspiració exteriors i el reparteix pels diferents espais de l'edifici a través d'un sistema de canonades que el filtren i el netegen. Gràcies al seu sistema d'intercanviador de temperatura subterrani, l'aire calent estival es refresca de manera natural abans d'entrar a l'edifici i també s'aconsegueix un escalfament significatiu de l'aire fred hivernal. El tractament dels seus materials constructius ofereixen una garantia antimicrobiana i eviten l'entrada d'agents al·lèrgens l'interior de l'edifici.

Plaques solars

Som instal·ladors autoritzats en plaques solars fotovoltaiques. Ens encarreguem de fer estudi, pla d'amortització, disseny i execució del projecte en qualsevol classe de situació i potència.

Sistemes de recàrrega de cotxes

Som instal·ladors autoritzats en punts de recàrrega de cotxes elèctrics segons el reglament de baixa tensió REBT. Tramitem les gestions necessàries per a les noves altes de companyia i ens ocupem de l'adaptació de les instal·lacions segons les necessitats de cada client o comunitat.Seguretat i domòtica

A Edio també instal·lem sistemes de videovigilància domèstica i sistemes de domòtica i immòtica per adaptar la teva llar a les últimes tecnologies.